Gratis bezorgd vanaf €50,-
Ma t/m Vrij vóór 09:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*

JA, wij bezorgen bij jou.

Boodschappen thuisbezorgd?

Super Asia
0Item(s)

Uw winkelwagen bevat geen artikelen.

Product was successfully added to your shopping cart.

Alles

   

2 Artikel(en)

  1. Pad Thai

    Ingrediënten:

    6 porties

    • 350 gr rijstnoedels
    • 450 gr tofu, gesneden in hapklare blokjes of reepjes
    • 1/4 kopje olie
    • 4 eieren
    • 1 eetlepel Rijstwijn
    • 2 eetlepels vissaus
    • 3 eetlepels witte suiker
    • 1/8 eetlepel rode peper
    • 2 kopjes Taugé
    • 1/4 kopje grof gemalen pinda's
    • 3 bosuitjes, fijngehakt

     

    Bereidingswijze:

    1. Dompel de rijstnoedels in koud water tot ze zacht zijn gedurende 30 tot 50 minuten. Uitlekken en opzij zetten.
    2. Bak de Tofu goudbruin in een pan met een beetje olie en zet opzij. Verhit olie in de pan op een middelhoog pitje en voeg de eieren in de hete olie en roerbak.
    3. Voeg de tofu toe en roer goed door. Kook voor gedurende 5 minuten. Daarna de noedels, rijstwijn, vissaus, suiker en peper toevoegen.
    4. Kook en roer goed door totdat de noedels goed gaar zijn.
    5. Voeg als laatste de taugé toe en roer goed door. Na 3 minuten is het gerecht klaar om te serveren.
    6. Garneer met fijngesneden bosuitjes en de grof gemalen pinda’s. Eet smakelijk!

    Begint bij: € 5,25

  2. Tom Yum Koong Soep

    Ingrediënten:

    1 Portie

    • 2 Grote schoongemaakte en gepelde garnalen
    • 250 Milliliter bouillon (vis- of groentebouillon)
    • ¼ Theelepel zout
    • 2 – 3 Kastanjechampignons
    • 3 Centimeter citroengras
    • 1 Centimeter laos
    • 1 blaadje kaffir limoen
    • 1 Gedroogd pepertje
    • 2 Theelepels chilipasta
    • 1 Eetlepel vissaus
    • 2 Theelepels kristalsuiker
    • 1 Eetlepel limoen
    • 4 Eetlepels kokosmelk

     

    Bereidingswijze:

    1. Het citroengras in dunne reepjes snijden, scheur het kaffir limoenblaadje in voor de helft, vijzel het gedroogde pepertje en hak de laos fijn.
    2. Halveer de champignons.
    3. De bouillon samen met het citroengras, de laos, het kaffir limoen blaadje en het zout in een steelpannetje aan de kook brengen.
    4. Voeg de champignons in de pan en breng aan de kook.
    5. Voeg de garnalen toe en roer niet door. Als de garnalen gaar zijn goed roeren..
    6. Kookpit uitmaken.
    7. De kokosmelk toevoegen en goed roeren.
    8. Voeg de chilipasta, vissaus, limoensap, suiker en het pepertje en goed mengen.
    9. Serveer de soep in een kom en garneer met met verse koriander.

    Begint bij: € 12,89

   

2 Artikel(en)