Gratis bezorgd vanaf €50,-
Ma t/m Vrij vóór 09:00 uur besteld, dezelfde avond in huis*

JA, wij bezorgen bij jou.

Boodschappen thuisbezorgd?

Super Asia
0Item(s)

You have no items in your shopping cart.

Product was successfully added to your shopping cart.

Zó verwerken wij uw bestelling


Bestelling en betaalmethoden:

Betaling vindt plaats direct nadat u uw bestelling hebt bevestigd. We gebruiken beveiligde betaalmethoden via Adyen, namelijk IDEAL en creditcard.


Orderbevestiging via e-mail:

Nadat uw bestelling is bevestigd en betaald, ontvangt u een e-mail met een orderbevestiging en een volledig overzicht van de bestellingen, met prijzen en eenheden.


Verwerking van bestelling:

Na het selecteren van de items die u wil kopen, heeft u de mogelijkheid om het gewenste tijdvak voor levering te kiezen. De laatste stappen in het bestelproces zijn orderbevestiging en betaling. De dagelijkse deadline voor bezorging op de volgende dag, is om 23:00 uur. Als u uw bestelling vóór 23.00 uur hebt gedaan, is de eerste leveringsmogelijkheid tussen 11:00 en 15:00 uur op de volgende dag. Je kunt ook kiezen voor het tweede dagelijkse tijdvak tussen 18.00 en 22.00 uur.


Uw bestelling annuleren:

U kunt uw bestelling gratis annuleren terwijl de bestelstatus van uw bestelling nog steeds "Verwerken" is, door contact op te nemen met klantenservice via het volgende e-mailadres: support@superasia.nl. Zodra de status is gewijzigd naar "Gereed" is gratis annulering niet meer mogelijk.


Bestelling verzending en bezorging:

Ons logistieke team verzorgt uw leveringen. U kunt uw levering verwachten in het tijdvak dat u hebt gekozen bij het plaatsen van uw bestelling (11:00 - 15:00 of 18:00 - 22:00). Zodra onze chauffeur bij het vorige afleveradres is vertrokken, ontvangt u een sms-bericht.


Contact:

Als u vragen heeft, kunt u met ons contact opnemen via het volgende e- mailadres: support@superasia.nl. Binnenkort bieden we ook klantenservice via WhatsApp.